top of page

AHA Gyümölcssavas hámlasztás

Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb az AHA gyümölcssavas hámlasztásra. Az arc bőre megújul, eltűnnek a kisebb bőrhibák, ragyogó szép lesz, szinte újjászületik.

Ez a biológiai hámlasztó minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.

Összetevői: alma, szőlő, naspolya, citromcirokolaj Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.

Kezelés és áraink:

A kezelés összesen 6 alkalomból áll, hetente max. 2 kezelés.

1. Alapos arctisztítás savas előkezelő készítménnyel. Ár: 1550-1750 din

2. AHA hámlasztás 1h. Ár: 800 din

3. AHA hámlasztás + arcmasszázs 1h. Ár: 900 din

4. AHA hámlasztás erősebb szérummal 1h. Ár: 800 din

5. AHA hámlasztás + arcmasszázs 1h. Ár: 900din

6. Befejező kezelés egy hét szünet után bőrtípustól függően. Ár: 900-1500din.

Az AHA-savak négy alaphatása: 1. peeling (hámlasztás) 2. hidratálás (a bőr nedvességmegtartó képességének javítása) 3. keratolysis (hámoldás) 4. antioxidáns (akadályozza a szabad gyökök érvényesülését).

Összességében az AHA-savak hatására javulás áll be a bőr állagában és fényében a hámlás és a vérkeringés fokozódása miatt. A pórusok mérete finomodik, a kis ráncok eltűnnek, a mélyebbek finomodnak. A bőr színe javul, a pigmentfoltok halványodnak, az aknés tünetek csökkennek, az arc fiatalabb lesz.

Mikor alkalmazzuk?

■ Érett, öregedő bőr kozmetikai kezelésére alkalmas. (A hámlás felgyorsításával a bőr hidratáltabb, rugalmasabb lesz, fénytelensége megszűnik. A ráncok mélysége és száma csökken, a pórusok összehúzódnak. A gyümölcssavak a bőr mélyebb rétegeibe behatolnak, stimulálják a fibroblasztokat. Mindennek eredményeképpen megindul a kollagén termelés. ■ Hiperpigmentációnál (fénykárosodás esetén, stb.) ajánlott. (A pigmentált felszíni sejtek lelökődése miatt a foltok halványodnak.) ■ Aknés bőröknél is használható. (Csökkentik a hiperkeratózist, így az elszarusodott szőrtüszők újra kinyílnak, kiürülnek. A gyümölcssavak hatásai miatt a gyulladások csökkennek.

■ Júniustól szeptemberig a gyümölcssavas hámlasztás nem ajánlott.


Pratite nas na facebook-u i informišite se o našim akcijama i ponudama!
Kövessen minket a facebookon és informálódjon akcióinkról és ajánlatainkról!
  • Wix Facebook page

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

Naša preporuka!
Ajánljuk figyelmébe!
bottom of page