top of page

Bőrmegújítás

Érrendszeri elváltozások eltávolítása
A rosacea vörös foltokkal, csomókkal megjelenő, érfal bénulással járó, idült, gyulladásos bőrbetegség. A középkorúakat és az idősebb korosztályt érintik A 5 perces kezelés során az IPL, SHR fény az útjába eső szövetekben lényegi változásokat hoz létre, a jelenlévő baktériumokat elpusztítja, a kötőszövetet rugalmassá, ellenállóvá teszi. Tehát hámsérülés nélkül az irha újrastrukturálása következik be. A rosaceás folyamat egész életen át fokozatosan tovább fejlődhet, így az eredmény fenntartása érdekében évente 4 fenntartó kezelésre van szükség.
Pigmentfoltok eltávolítása
A napfoltok, öregedési foltok, hyperpigmentáció és Melazma sikeresen kezelhetőek IPL, SHR terápiával. Ezek nagy koncentrációban tartalmaznak melanint és általában nap vagy öregedés, esetleg bizonyos életmód okozta pigmentfelhalmozódás miatt jönnek létre. Változatos méretűek és mélységűek, a nagyobb és kiemelkedő elváltozások orvosi kezelésre és vizsgálatra szorulnak. Az IPL, SHR készülék segítségével kiválasztható a pigment típusának és mélységének megfelelő fényhossz. A kezelés során az IPL, SHR fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely felmelegszik és a pigment széttörését okozza. A kezelést követő hetekben a széttört melanin részecskéket a fagocitózis segítségével eltünteti a test, a melanociták felszívódnak. A legtöbb esetben a pigment nagy része vagy teljes egésze eltűnik. A legjobb eredmény érdekében legjobb 3-5 kezelés 3 hetente.
Pattanások kezelése

Az IPL, SHR kezelések célja a gyulladást okozó baktériumok leküzdése. Ehhez egy 420-950 nm-es speciális szűrőt használunk. A kék hullámhossz tartományban lévő fényt a baktériumok elnyelik és elpusztulnak. A gyulladás megszűnik, a faggyúmirigyek nagysága csökken és a faggyútermelődés mértéke normalizálódik.

Fontos, hogy a kezelés előtt 10 napig ne érje UV fény és utána 2 hétig vigyazni kell. Amennyiben erős napon tartózkodunk, fényvédővel elátott krémet kell használni. A kezelást először alapos kozmetikai arctisztitással kezdjük, majd a kezelés végén a problémás felületeket kezeljük lézeres fénnyel, mely antibakteriális hatást fejt ki és megszünteti a gyulladást, segiti a sejtek újraképződését. Az SHR-IPL kezelést 7-10 naponta kell ismételni, de az arctisztitás gyakorisága a bőr állapotától és tisztaságától függ. Általában 3-6 kezelés javasolt.


Bőrfiatalítás
SHR villanófényes gépünk 530 nm hullámhosszon az irha mély rétegeibe hatolva képes a kollagén termelést nagy mértékben növelni. A felvillanó nagy energiasűrűségű fényimpulzusok a hőhatás miatt a kollagén rostokban mikrosérüléseket okoznak, melyet a szervezet képes önmagától kijavítani, így természetes módon megindul az irha réteg kollagéntermelése. Egyrészt a már meglévő kollagén rostok megújulnak, másrészt az irha réteg fibroblast sejtjei újabb kollagén struktúrákat hoznak létre. Bőrünk középső rétege vastagabb lesz, több nedvességet tud megkötni, így feszesebbé, ellenállóbbá, egészségesebbé válik. A finom ráncok száma és mennyisége csökken, az arc bőre tónusosabb, és feszesebb lesz.

IPL, SHR kezelés ellenjavallatok
  • Terhesség, szoptatás ideje alatt

  • Fényre vagy gyógyszerekre való hiperintenzitás esetén

  • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek és készítmények 4 héten belül

  • Nem jellegzetes anyajegy vagy rosszindulatú elváltozás a kezelt területen.

  • Pacemaker vagy szívritmus szabályzó használatakor

  • Herpesz vagy sérülés, nyílt seb esetén

  • Ekcémás bőrön

  • Véralvadásgátló szerek használatakor (legalább két héttel kezelés előtt abba kell hagyni).

  • 18 év alatti életkor

  • Tetoválás eltávolítás helyszíne

  • Lebarnulás, leégés 30 napon belül

  • 20 napon belül gyantázott bőrfelület

  • Korábbi keloid képződés helye, hypertrópiás forradások helye

  • Isotretinoin (Accutane) vagy bármilyen "A" vitamin származék az utóbbi 12-18 hónapban.

  • Egészségügyi rendellenességek mint pld.: erős cukorbetegség, nagyon magas vérnyomás, keringési zavarok, bőrbetegségek, rák, kemoterápia, epilepszia, szívelégtelenség esetén kérje ki kezelő orvosa véleményét

Árjegyzék

Akne (1 kezelés ára)

Orca 900.-

Teljes arc 1300.-

Pigment eltávolítás

A kezelendő felület függvényében 700 - 1500.-

Értágulat kezelés

Orca 1000.-

Orca+Ál 1300.-

Orr 700.-

Bőrrejuvenáció

Teljes arc 1500.-

Teljes arc + Nyak 1700.-


Pratite nas na facebook-u i informišite se o našim akcijama i ponudama!
Kövessen minket a facebookon és informálódjon akcióinkról és ajánlatainkról!
  • Wix Facebook page

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

Naša preporuka!
Ajánljuk figyelmébe!
bottom of page