top of page

6D trepavice


Da li sanjate o tome da se uvek spremate za izlazak iz kuće brzo i efikasno, posebno kada je u pitanju nanošenje šminke?

Ugradnja 6D trepavica nije neugodna, bezbolna je i traje oko dva ipo sata. Nakon prve ugradnje, trepavice mogu trajati između 30 i 60 dana, što u velikoj meri zavisi kako od spoljašnjih faktora tako i od životnog veka same prirodne trepavice, koji iznosi 4-6 nedelje, nakon čega dlačica otpada, a sa njom i ekstenzija. Povremene korekcije su način da održavate ove trepavice uvek lepim i svežim. Metoda rada je lepljenje vrlo tankih, svilenih trepavica i do 6 komada na jednu prirodnu trepavicu, čime se postiže da, čak i ako niste obdarene zanosnim, gustim trepavicama, možete ih sebi priuštiti veoma lako.


Dame koje su isprobale ovu tehniku kažu da nemaju utisak da nose ekstenzije. Za samu proceduru lepljenja 6D trepavica koristi se hipoalergenski lepak koji se pokazao kao najbezbedniji čak i za one sa veoma osetljivim očima, ili one koji nose kontaktna sočiva. Pošto ekstenzije nisu otporne na razne spoljne uticaje kao prirodne trepavice, preporučuje se izbegavanje trljanja očiju i korišćenje uljanih odstranjivača šminke, kao i spavanje u položaju gde je lice zagnjureno u jastuk, jer su ovo faktori koji podstiču slabljenje lepka i otpadanje trepavica.



Cena:

Ugradnja 6D trepavica 2400 din

Korekcija 1300 din


Pratite nas na facebook-u i informišite se o našim akcijama i ponudama!
Kövessen minket a facebookon és informálódjon akcióinkról és ajánlatainkról!
  • Wix Facebook page

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

Naša preporuka!
Ajánljuk figyelmébe!
bottom of page