top of page

Mezoterapija bez iglica

ŠTA JE MEZOTERAPIJA BEZ IGLICA Mezoterapija bez iglica je ne hirurška, ne invazivna, bezbolna estetska procedura kojom se uz pomoć sondi (putem elektro talasa, bez iglica) unose aktivne materije (npr. hijaluron) u dublje slojeve kože lica.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU MEZOTERAPIJE SA I BEZ IGLICA? Razlika je u načinu na koji se hranljive materiije ubacuju u dublje slojeve kože. Mezoterapija bez iglica se naziva i mezoporacija jer je princip da se na potpuno bezbolan način, pod dejstvom elektromagnetnih talasa stvara polje pod čijim se uticajem formiraju privremeni vodeni kanali – mezopore, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dubllje slojeve kože. Zahvaljujući otkriću fenomena mezopracije i prisustva vodenih kanala, Peter Agree i Roderick Mac Kinnon su 2003g. dobili Nobelovu nagradu iz oblasti hemije.

KAKVE EFEKTE MOŽEMO OČEKIVATI OVIM TRETMANOM? Mezoterapijom se stimuliše i pojačava metabolizam, pojačava se cirkulacija i limfna drenaža i podstiče se regeneracija i obnova funkcije kože i vezivnog tkiva.

Mezoterapija bez iglica omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen i sl) poveća sa 10% ( kada koritimo klasične kozmetičke preparate) na 90% na dubini prodiranja od 1 cm. Najčešća aktivna supstanca koja se koristi u mezoterapiji bez iglica je hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina je sastojak svake kože i njena uloga je da vezuje molekule vode i da koži daje vlažnost, volume, čvrstoću, glatkoću. Sa godina, procesom starenja gubi se sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline pa koža postaje suvlja, umornog izgleda sa izraženim borama.

EFEKTI TRETMANA SU: – osvežen i podmlađen izgled – povećana vlažnost, hidrantnost kože lica – poboljšan kvalitet kože, ona je mekša i elastičnija, većeg volumena – sitne bore nestaju, dublje postaju manje uočljive, pliće – usporava se starenje kože, povećava se njena vitalnost i regeneracija

KOME SE PREPORUČUJU OVI TRETMANI? Tretmane mogu da rade i žene i muškarci, posle tridesete godine, kada se kod većine i pojavljuju prvi znaci starenja kože, bore, umoran izgled.

PROCES TRETMANA

1. Čišćenje kože u tonikom ili kremom u zavisnosti od tipa kože

2. Peeling mašinicom ili ručno

3. Tretman je efikasniji sa mikrodermoabrazijom (ako koža dopušta) ili hidrobrazivno čišćenje peeling enzimima

4. Nanošenje koncentrata seruma na kožu

5. mezoterapija na koži

6. završna krema, masaža od par minuta

KOLIKO SE TRETMANA PREPORUČUJE I KOLIKO ČESTO? Za optimalne efekte preporuka je da se uradi serija od 3-6 tretmana , u razmaku od 14 dana, a vremensko ponavljanje serije tretmana, kao i broj tretmana u seriji, zavisi od tipa i stanja kvaliteta kože, životnih navika i sl. Zbog brzine delovanja i efikasnosti, tretmani se preporučuje pred važne događaje – venčanja, rođendane, slave, doček nove godine, godišnjice mature i slično. Nakon prve serije tretmana a zbog očuvanja rezultata preporučuje se na svaka 2-3 meseca ponoviti jedan tretman.

Cena jednog tretmana 2200 din.

Pratite nas na facebook-u i informišite se o našim akcijama i ponudama!
Kövessen minket a facebookon és informálódjon akcióinkról és ajánlatainkról!
  • Wix Facebook page

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

Naša preporuka!
Ajánljuk figyelmébe!
bottom of page